Actions sur le document
Triënnale van Kunst en Plant

Triënnale van Kunst en Plant

    • Quand Du 10/05/2018 00:00 au 31/08/2018 00:00 (Europe/Brussels / UTC200)
  • Ajouter au calendrier iCal

De 4e uitgave van de Triënnale van Kunst en Plant, georganiseerd door de Groendienst van de stad en het Cultureel Centrum van Aat nemen je aan boord voor een avontuur met een chlorofylsmaakje.

10 ORIGINELE SCHEPPINGEN verstoppen zich op gezellige plaatjes in het historisch centrum van de stad (parken, openbare tuinen, binnenplaatsen,….), deze werden gerealiseerd door de studenten van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten van Brussel (ARBA-ESA) en de Kunsthogeschool van Doornik (avondschool). De jonge artiesten hebben de atmosfeer van de stad tot zich laten doordringen en hebben kunstwerken geschapen die onze relatie met de natuur in vraag stellen.

De plantaardige installaties van THÉO RONSE, een plastisch kunstenaar uit Doornik, nemen je mee op een spirituele reis die je ten volle zult beleven.

Slenter rond en voel de hartslag van de stad. Herontdek een levenskader in volstrekte mutatie, observeer het milieu en wakker je drang naar verplaatsing aan. Het bewustzijn van de ruimte zal je verbeelding laten ontwaken…...  Je zucht naar avontuur vergroot!

Het parcours kan zowel te voet als per fiets gedaan worden op uw eigen ritme en naar uw eigen zin. Bij het fietspunt (6, Square des Locomotives (12) - 068 66 59 10) kunt u fietsen huren tegen het zeer voordelig tarief van 7€ voor 4 uur.

Download de brochure.